DIŞ TİCARET

ABD Ticaret Müsteşarlığı Duyuru: En Büyük İnşaat Fuarı ConExpo

02 Ocak 2017 - 05:32:00

 Sayın Üyemiz,

 

7-11 Mart 2017’de Las Vegas’da gerçekleşecek olan dünyanın en büyük inşaat fuar ve konferanslarından olan ve 3 yılda bir tekrarlanan CONEXPO-CON/AGG fuarına Türk iş adamlarından oluşan bir delegasyon düzenlemekteyiz.

 

ABD Ticaret Müsteşarlığı olarak görevimiz Türk firmalarının, ABD’li firmalara ve ürünlerine ulaşmasına yardımcı olmaktır. ABD’deki en yeni teknolojileri görmek, ABD’li firmalardan ekipman satın almak yada partnerleri/distribütörleri olmak yada Amerika’da yatırım yapmak istiyorsanız, size de bu konularda yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

 

Bu yılki fuar ve konferanslarda inşaat sektöründe kullanılan en son teknoloji ve donanımlarının tanıtımına ilaveten, bir eğitim programı da gerçekleşecektir. Ayrıca fuar  2.500 stant ve 130.000 katılımcının beklendiği etkinliğe Amerikan Ticaret Müsteşarlığı ile katıldığınız takdirde, size özel aşağıdaki hizmetlerden faydalanabileceksiniz:

 

  • ABD’li Firmalar ile Önceden Ayarlanmış Birebir Toplantılar – ABD Ticaret Müsteşarlığı, fuara katılan Amerikalı firmalar içinden seçecekleriniz ile birebir toplantılar ayarlayacak. Fuara katılan Amerikalı firmaları http://ceca14.mapyourshow.com/5_0/search.cfm linkinden “Advance Search”e tıklayıp “United States of America” seçeneğinden görebilirsiniz.
  • Uluslararası Ticaret Merkezi’ni Kullanma Ayrıcalığı – ABD Ticaret Bakanlığı tarafından organize edilen delegasyon mensupları, Uluslararası Ticaret Merkezi’ne özel giriş hakkı kazanacaktır. Bu alanda özel toplantı odaları, bilgisayar, yazıcı, hızlı internet erişimi ve atıştırmalıkların olduğu bir lounge olanakları sunulacaktır. ABD Ticaret Bakanlığı ve ABD İthalat İhracat Bankası uzmanları burada firmalara danışmanlık sağlayacaklar.