Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu

2. Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu

Sayın Üyemiz,

İlgi     :Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin 24.09.2018  tarihli ve  14085 sayılı yazısı

İlgi yazıda, 2. Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu'nun, 10-11 Ekim 2018 tarihlerinde Ticaret Bakanlığı ve Afrika Birliği koordinasyonunda ve DEİK organizasyonunda İstanbul'da düzenleneceği bildirilmektedir.

Forum kapsamında, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN' ın başkanlığında düzenlenecek olan Bakanlar Toplantısının yanı sıra, Afrika kıtasının ticari ve ekonomik gündemine ilişkin paneller, Afrika ülkelerinin temsilcilerince Türk İşadamlarına yönelik sunumlar ve eşzamanlı olarak firmalar arası ikili iş görüşmeleri gerçekleştirileceği, etkinliğe 54 Afrika ülkesinden Ticaret Bakanları ile kıtada faal 8 Bölgesel Ekonomik Topluluğun Genel Sekreterlerinin davet edildiği, Organizasyona ilişkin taslak program ve katılım koşulları www.turkeyafricaforum.org  adresinde yer aldığı belirtilmektedir.

Kayıt işlemlerinin etkinlik web sitesi üzerinden 1 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize Sunarız