KTO Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Anasayfa / Haberler / Başkanlık Haberleri

27.09.2017-23:33

Kayseri Ticaret Odası Eylül ayı Meclis toplantısı, 26 Eylül 2017 Salı günü yeni hizmet binası konferans salonunda gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı Ömer Gülsoy’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri ile Başkanlık Divanı ve Meclis üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Ömer Gülsoy, seçimlerin ertelenmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak sürecin nezaket kuralları içinde geçmesi dilediklerini belirtti ve TBMM’de onaylanan tezkereye ilişkin de görüşlerini açıkladı.

Eylül ayı Meclis toplantısında gündemde yer alan 5 madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Hiçyılmaz, Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi’nin yaptığı referandum ve yaşanan gelişmeler, oda borsa seçimlerinin ertelenmesi, Erciyes Üniversitesi’nin araştırma üniversitesi olması başta olmak üzere gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Hiçyılmaz, Abdullah Gül Üniversitesi ile hazırlanan program kapsamında başlayan Kariyer Danışmanlığı eğitimine tüm Meclis üyelerini katılmaya davet ettiği konuşmasında, Ahilik Kültür Haftası kutlamalarına Kayseri Ticaret Odası olarak katıldıklarını ve bu etkinlikte Ahiliğin şehrimize katkısının bir kez daha gündeme geldiğini belirtti.

Başkan Hiçyılmaz’ın konuşmasının ardından Eylül ayı Meclis toplantısı, 2013-2017 döneminde meclis çalışmalarına katkı sağlayan meclis üyelerine plaket takdimi ile devam etti.

Meclis Başkanı Ömer Gülsoy’un oturumu kapatmasının ardından meclis üyeleri, Taşmekan’da düzenlenen yemekte bir araya geldi.