KTO ANKARA ÇIKARMASI

Kayseri heyeti olarak sırasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ı ziyaret etti. Kayseri heyetini bakanlıkta ağırlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’de ki tüm odalar ve borsa yönetimlerini Ankara’da görmekten duyduğu Memnuniyeti dile getirerek, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış’ı tebrik etti. Kayseri’nin geçmişte kazanılanlara ve geleneklere bağlı bir ticaret yaşantısına sahip olduğunu vurgulayan Bakan Özhaseki, birlik beraberlik ve dayanışmanın önemine değindi.

Beraberlerimizdeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sonrasında değerlendirmede bulunan Ömer Gülsoy, “Biz birlikte güçlüyüz diyerek, Kayseri’deki 6 oda başkanım, yönetim kurulu ve üst kurul delegeleri ile beraber Başkanıma açık ve net bir destek vermek, bağlılığımızı bildirmek için ziyarete geldik. Daha açıkçası bizim gururumuz, hemşehrimiz hem bizim Birlik Başkanımız, onun için ziyarete geldik. Güzel bir şekilde karşılandık. Kendisine başarılar diliyoruz. Rabbim utandırmasın diyoruz. Biz her daim başkanımızın yanındayız. Bize ne emrederse, bize ne görev verirse biz yaparız. Bizim başkanımızdır” dedi.