KTO’DAN REKTÖRLERE ZİYARET

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer GÜLSOY, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ ve Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretlerde Başkan GÜLSOY’un yanı sıra Meclis Başkanı Cengiz Hakan ARSLAN, Meclis Başkan Yardımcısı Mümtaz BEĞEN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan KÖKSAL ve Hacı Bekir KUZUCU, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Erol SIRIKLI, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin MERCAN, Latif BAŞKAL ve Şevket UYAR da hazır bulundu.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ’ı tebrik eden GÜLSOY, yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı hizmetler yapmasını temenni etti.  Erciyes Üniversitesi’nin başarısının şehre olumlu yansıdığını belirten GÜLSOY; “Türkiye’nin önemli üniversiteleri arasında yer alan Erciyes Üniversitesi, ülkenin dört bir yanından gelen öğrencilere ev sahipliği yaparak, şehrin gerek kültürel gerekse ticari hayatını doğrudan ve dolaylı olarak olumlu yönde etkiliyor. Başarısıyla bizleri gururlandıran Erciyes Üniversitemize her zaman desteğe hazırız” diye konuştu.

Ardından Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan GÜLSOY ve beraberindeki heyet, Rektör KARAMUSTAFA’yı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan GÜLSOY, “Üniversitelerin şehir hayatına olan katkısı yadsınamaz bir gerçek. Kayseri Üniversitesi ile birlikte sayıları 4’e çıkan üniversitelerimizin şehrimizin gelişmesinde etkin rol oynayacağına inanıyorum. Kayseri Üniversitesi dâhil şehrimizdeki diğer üniversitelerle de işbirliği içinde hareket ederek bölgemize ve ülkemize daha fazla katkı sağlamak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ ve Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemine vurgu yaptılar.