KAYSO HEYETİNDEN KTO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) heyeti, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya, yönetim ve meclis üyeleri ile KTO Başkanı Ömer Gülsoy, KTO meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan, yönetim kurulu ve meclis üyeleri yer aldı.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, KAYSO heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Kayseri’de istenen tablonun birlik ve beraberlik olduğunu belirten Başkan Gülsoy, “Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Adaylık sürecinde Birlikte Güçlüyüz dediklerini ifade eden Başkan Gülsoy, bununla gelecek nesillere örnek olmak istediklerini ve yapacakları her işte aynı hedefleri, aynı projeleri konuşmaları gerektiğine vurgu yaptı.

KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ise Kayseri Ticaret Odası Başkanı Gülsoy ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulunmak için ziyarette bulunduklarını belirtti. Odaların, üyelerine faydalı olmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Büyüksimitçi, bu dönemde el birliği ile gönül birliği ile çok güzel çalışmalarda bulunacaklarına inandığını kaydetti.

KAYSO heyetinin ziyaretinin sonunda, KTO hizmet binası önünde fotoğraf çektirildi.