İşbirliği Teklifleri

DÜNYADAN İŞBİRLİĞİ TEKLİFLERİ İÇİN

Burada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince yurtdışındaki firma ve kuruluşlardan doğrudan gelen mali, ticari ve teknik işbirliği teklifleri yer almaktadır. Teklifler TOBB' ne ulaştığı anda burada ilan edilmektedir. Bunun yanında aylık TOBB yayını olan Ekonomik Forum dergisinde toplu olarak yayınlanmaktadır.

TOBB tarafından geliştirilen sistem aracılığı ile başarılı yurtdışı işbirliklerine aşağıdaki linkler aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

İnceleyebileceğiniz Başlıklar için Tıklayınız

Bültenler için tıklayınız.

Teklif Sorgulama

Abonelik Formu

Ülkelere Göre Teklif İstatistikleri

Türlerine Göre Teklif Dağılımı

Faaliyetlere Göre Teklif Dağılımı

Faaliyet Ve Ülkeye Göre Teklif Dağılımı

Ülkeye Ve Faaliyete Göre Teklif Dağılımı

TÜRKİYE’DEN İŞBİRLİĞİ TEKLİFLERİ İÇİN

Siz Değerli Üyelerimiz de teklifinizin yurtdışında duyurulmasını istiyorsanız TOBB'un ücretsiz bir hizmeti olan Business Opportunities from Turkey web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Siteye ücretsiz üye olup işbirliği tekliflerinizin dünyaya duyurulmasını sağlayabilirsiniz.