AK Parti İl Başkanı Özden'den KTO Başkanı GÜLSOY'A Hayırlı Olsun Ziyareti

KTO Meclis Başkanı Cengiz Hakan ARSLAN Oldu

Kayseri Ticaret Odası Yeni Başkanı Ömer GÜLSOY Mazbatasını Aldı

Başkan GÜLSOY’dan Ahilik Haftası Mesajı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer GÜLSOY, Ahilik Haftası dolaysıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan GÜLSOY’dan 19 Eylül Gaziler..

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer GÜLSOY, Gaziler Günü dolaysıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Fransız İş Heyetinden Kto'ya Ziyaret

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Fransız İş Heyeti, Kayseri Ticaret Odası (KTO)’na ziyaret gerçekleştirdi.

KTO’dan Rektörlere Ziyaret

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer GÜLSOY, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ ve Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA’yı makamında ziyaret ede

KTO'dan Başkan Çelik'e Ziyaret

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer GÜLSOY, Odaya bağlı bazı meslek komitesi başkan ve üyeleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa ÇELİK’i ziyaret etti.

KKS Yapı Kooperatifi Yönetimi’nden..

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurul Başkanı Ömer GÜLSOY ile S.S Kayseri Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa ÇELİK’i ziyaret etti.