Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Büyükkılıç’tan KTO’ya Ziyaret

28 Kasım 2018 , Çarşamba 19:59

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ticaret Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Başkan Büyükkılıç’a; Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Nezaket ziyaretlerinden dolayı Başkan Memduh Büyükkılıç nezdindeki heyete teşekkür eden KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, “Öncelikle Kayseri için önemli bir isim olan değerli Başkanımızın Büyükşehir belediye Başkanlığına adaylığı bizleri mutlu etmiştir. Yıllarca bu şehre hizmet ettiniz, şehir ekonomisine katkı sağlamak, şehrin tanıtımına katkı sunmak için canla başla çalıştınız. Tüm bunları yaparken halkla iç içe oldunuz ve daima biz iş dünyasının yanında yer aldınız. Özellikle çarşı sorunlarımızın çözümlerinde bizleri yalnız bırakmadınız. Önümüzdeki süreçte yine birlik beraberlik içinde daha güzel projelere imza atmayı umut ediyoruz. Rabbim çıktığınız yeni yolda başarılı kılsın, hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. Allah utandırmasın” diye konuştu.

Başkan Memduh Büyükkılıç ise, güzel temennilerinden dolayı KTO Başkanı Gülsoy’a teşekkür ederek, daha önce olduğu gibi bundan sonra da Kayseri’nin daha iyi yerlere gelmesi için birlikte hareket edeceklerini ifade etti.

Başkan Memduh Büyükkılıç ve beraberindeki heyet daha sonra KTO Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan’ı da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.