BAKAN PEKCAN; BÖLGE ODA VE BORSALARINI KAYSERİ TİCARET ODASI’NDA DİNLEDİ.

21 Şubat 2019 , Perşembe 11:18

Genel ve yerel ekonomik sorunları görüşmek üzere Kayseri Ticaret Odası Konferans Salonu’nda yapılan Bölgesel İstişare Toplantısı; Adana, Kahramanmaraş, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat, illeri oda ve borsa üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Sn. Ömer Gülsoy, bölgede yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini Sn. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a iletti. TOBB mensubu bölge oda ve borsaların katılımı ile gerçekleşen toplantıda üyeler TOBB Başkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu moderatörlüğünde  sorunları birebir aktarma fırsatı buldu.

Programda; Kayseri Valisi Şehmus GÜNAYDIN, DEİK Başkanı Nail OPAK, TİM Vekili Ali Can YAMANYILMAZ, TESK Genel Başkanı Bendevi PALANDÖKEN ilimiz oda borsa başkanları ile birlikte konuşmacı olarak yer aldı.