PLMA 2019 FUARI

13 Mart 2019 , Çarşamba 11:39

17-19 Kasım 2019 tarihleri arasında Chicago/ABD'de gıda ve gıda dışı sektörlerine yönelik düzenlenecek olan "PLMA's 2019 Private Label Trade Show" Fuarı'nın Türkiye milli katılımı 6. kez Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (AKMİB) organizasyonunda gerçekleştirilecektir.

Özel markalı ürünler sektöründe dünyada düzenlenen en önemli etkinliklerden biri konumunda olan fuara Milli katılım organizasyonumuz altında katılacak firmalar için katılım bedeli 872 $/m2'dir. Katılım bedeline; yer kirası, özel stand konstrüksiyonu, stand genel ve günlük temizlik hizmeti, kataloga giriş bedeli, internet bağlantısı, ikram (çay-kahve-kurabiye-sandviç) hizmetleri, katılımcı broşürü dahildir. Sergi ürünlerinin İstanbul-Fuar alanı tek yön standa teslim havayolu nakliyesi almak isteyenler için katılım bedeli 1.000 $/m2 olup, m2 başına 15 kg nakliye limiti bulunmaktadır ve FDA code alınması firmaların sorumluluğundadır.

T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından ABD'nin Hedef Ülkeler Listesi'nde yer aldığı açıklanmıştır. Fuarın milli katılımının T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda katılımcı firmaların stand alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 85.000 Türk Lirasına kadar desteklenir.

İlgili fuara katılmak isteyen firmaların https://goo.gl/forms/MdO3JRbZL8Ak716o1 yer alan Online Başvuru Formu'nu doldurarak katılım payı toplam bedelinin %50'sini belirtilen banka hesabına yatırıldığına dair ödeme dekontunu en geç 4 Mayıs 2019 günü mesai bitimine kadar Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliğine (E-posta: aybukedokudur@akib.org.tr) göndermeleri önemle rica olunur.

İlgililere duyurulur,