İİT ÜYESİ ÜLKELER İÇİN 16. TİCARET FUARI

27 Şubat 2019 , Çarşamba 11:20

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen yazıda, Irak Cumhuriyeti Başbakanı Dr. Adil Abdul Mahdi’nin himayelerinde, Irak Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, İslami Ticareti Geliştirme Merkezi ve Fuarlar ve Ticari Hizmetler Genel Şirketi’nin işbirliğinde, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkeleri arasında ekonomik işbirliğinin gelişimini amaçlayan, “İİT Üyesi Ülkeler için 16. Ticaret Fuarı’nın 07-13 Nisan 2019 tarihleri arasında Uluslararası Bağdat Fuar Alanı’nda düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuara ilişkin detaylı bilgiye aşağıda iletişim bilgileri verilen kurumlar ile irtibata geçilerek ulaşmak mümkün olup, fuara ilişkin tanıtım broşürü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/ÜIke Duyuruları” bölümünde yer almaktadır.

İlgililere duyurulur.

Ministry of Trade, State Company for Iraqi

Islamic Center for Development of Trade (ICDT)

Fairs and Commercial Services