İİB - World Food Moscow 2019 (WFM) Uluslararası Gıda Fuarı

3 Nisan 2019 , Çarşamba 11:10

İstanbul İhracatçı Birliklerinden alınan yazıda, Moskova / Rusya Federasyonu'nda, 24-27 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan World Food Moscow 2019 (WFM) Uluslararası Gıda Fuarı'nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonunun Genel Sekreterliklerince gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

2018 yılında, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 65 farklı ülkeden 1.516 katılımcının yer aldığı söz konusu fuarı 29.859 kişi ziyaret ettiği, Rusya ve bölgesinin en büyük 2. fuar organizasyonu olarak gösterilen ve yaklaşık 60.000 m2'lik alanda gerçekleştirilen WFM Fuarı'na milli katılım organizasyonu ile iştirak eden firmalara, 930 Euro/m2 bedel üzerinden İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından aşağıdaki hizmetler verileceği belirtilmektedir.

· Stand alanının kiralanması, stand inşaatı, dekorasyonu ve temizliği

· Katılımcı ürünlerinin nakliyesi, gümrüklemesi ve standlara teslimi

· Fuar resmi kataloğunda, fuar resmi internet sitesinde ve fuarda ziyaretçilere dağıtılmak üzere İstanbul'da hazırlanan katılımcı kataloğunda yer alma

· Fuara giriş kartı temini

· Fuar süresince ofis ve iletişim araçları (internet-telefon-fax) ile ikram hizmetlerinden faydalanma

Söz konusu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, ekte yer alan Başvuru Formu'nu ve Fuar Katılım Sözleşmesi'ni, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak, 12.04.2019 Cuma günü mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine 0212 454 05 01 - 02 numaralı faksına veya hububat@iib.org.tr adresine e-posta olarak göndermeleri gerekmektedir.

İlgililere duyurulur,

Ayrıntılı bilgi için: