BAE / Automechanika Dubai 2019 - Milli Katılım Organizasyonu

28 Aralık 2018 , Cuma 10:03

TOBB'dan gelen yazıda, İstanbul Ticaret Odası'nın yazısına istinaden, 10-12 Haziran 2019 tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai Emirliği'nde düzenlenecek olan Automechanika Dubai fuarının Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Automechanika Dubai Fuarının; otomotiv yedek parça, aksesuar ve modifiye, bakım ve onarım, bakın ve yenileme, elektronik donanım ve sistemler, oto yıkama, parça ve sistemleri, yönetim ve dijital çözümler konularında Ortadoğu otomotiv endüstrisinde lider fuar olarak nitelendirildiği iletilmektedir.

Ayrıca, Automechanika Dubai Fuarı’na milli iştirak katılım ücretinin 3.100 TL/m2 olarak belirlendiği ve katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin detaylı bilgi için Birlik web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.

İlgililere duyurulur,