Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Kısa Çalışma Ödeneği” Konulu Eğitim Semineri Duyurusu

1 Mart 2019 , Cuma 09:37

Çalışma ve İş Kurumu hizmetleri kapsamında işverenlerin Kurumdan beklentilerini belirlemek, İl Müdürlüğümüz ile işverenler arasındaki hizmetleri güçlendirmek ve bilgi alışverişinde bulunmak adına 07.03.2019-14:00 tarihinde Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası toplantı Salonunda İş Teftiş Kurulu Başkanlığı Personelleri ve İstihdam Uzmanları tarafından” Kısa Çalışma Ödeneği” konulu eğitim semineri düzenlenecektir. Söz konusu Eğitime Kayseri Ticaret Odası tüm üyeleri davetlidir.