TÜRKİYE - MACARİSTAN 6. DÖNEM KEK TOPLANTISI

13 Mayıs 2019 , Pazartesi 16:15

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Türkiye-Macaristan 6. Dönem KEK Toplantısı'nın, Teknoloji Başkanımız Sayın Mustafa Varank ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Sayın Peter Szijjarto eşbaşkanlıklarında 20 - 21 Haziran 2019 tarihleri arasında Budapeşte'de gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Bu itibarla, Sayın Mustafa Varank'ın gerçekleştireceği ziyarete ilişkin hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Macaristan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 14 Mayıs 2019 Salı günü mesai bitimine kadar  tugba.yucel@kayserito.org.tr e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.

İlgililere duyurulur,