KOBİ’lere Yönelik Ücretsiz Dış Ticaret Eğitimine Yönelik Katılımcı Listesi Açıklandı!!!

17 Aralık 2018 , Pazartesi 14:10

Günümüzde sürekli değişen dinamik bir yapı olan dış ticaret, iş dünyasında rekabet edebilmek için son derece önemli bir rol oynamaktadır.

Bu nedenle siz değerli KOBİ’lere yönelik olarak Kayseri Ticaret Odası İhracat Destek Ofisi ve Erciyes Teknopark Avrupa İşletmeler Ağı işbirliğiyle firmaların ihracata yönelik ürün ve müşteri profili tespiti, hedef pazar ile müşteri bulma konularında destek olmak ve uluslararası pazarlara girebilmek için dış ticaret eğitimi düzenlenmesi amaçlı olarak 3 Aralık tarihinde ilana çıkmış bulunmaktayız.

Bu süreçte söz konusu eğitimimize yönelik olarak Odamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve teveccühten dolayı şükranlarımızı sunar, eğitimimizin tüm adaylara, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.

19 Aralık 2018 tarihinde Kayseri Ticaret Odası Konferans Salonu’nda düzenlenecek eğitime katılım ücretsiz olup, program detayları aşağıda yer almaktadır.

Eğitim Başlığı : "KOBİM İHRACATA BAŞLIYOR"

Eğitmen: Hakan Akın

Eğitim Başlama Tarihi: 19 Aralık 2018 Çarşamba

Eğitim Bitiş Tarihi: 19 Aralık 2018 Çarşamba

Eğitim Saatleri: 08.30- 17.00

Eğitim Yeri: Kayseri Ticaret Odası Konferans Salonu

Adres :Yeni Pervane Mahallesi Kocasinan Bulvarı No:167 Kocasinan / KAYSERİ

İletişim Bilgileri: 0 352  222 45 28 / Dahili :184

Eğitim İçeriği:

1. İhracatın ülke ve kobiler açısından önemi

2. Neden ihracat yapmalıyız ?

3. İhracatta yasal düzenleme, ihracat yapma/ihracatçı olma şartları

4. Dış Ticarette iş akışı ve tarafların sorumlulukları

5. İhracat ürün ve müşteri profilinin belirlenmesi

6. İhracat pazarlarının ve müşterilerinin tespiti