AKİB Destegiyle 08-11 Nisan 2019 Milano / İtalya Mobilya Sektörel Ticaret Heyeti

23 Ocak 2019 , Çarşamba 10:03

Sayın Üyemiz,

Akdeniz Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından, Ticaret Bakanlığı'ndan onay alınması durumunda, 8 - 11 Nisan 2019 tarihleri arasında Milano / İtalya'ya  Dünya mobilya pazarının önde gelen fuarı olan Salone Internazionale del Mobile İSALONİ 2019 fuarı ile eş zamanlı 599 Euro katılım bedeliyle Sektörel Ticaret Heyetiprogramı düzenleneceği belirtilmiştir.

Dünyanın tasarım başkenti olarak anılan Milano'da gerçekleşecek faaliyetle dünyanın en geniş katılımlı mobilya fuarında imalatçılarımız farklı ülkelerin tasarımlarını ve modellerini tek bir fuarda görme imkânı bulacaklardır. Her yıl ortalama 165 farklı ülkeden 330 bini aşkın ziyaretçiye ulaşan fuarla eş zamanlı ticaret heyeti faaliyeti ile Türk mobilya ihracatçı ve tasarımcıları kendilerine özgün tasarımları yaratma yolunda bolca ilham edinebilecek ve aynı zamanda yabancı rakiplerinin nabzını tutmuş olacaklardır.

Heyet programımız, ikili iş görüşmelerine ek olarak uluslararası ve sektör için önem arz eden fuarın ziyaret edilmesi ve dünya genelinden ticari partnerler edinilmesi amacıyla 9 - 14 Nisan 2019 tarihlerinde düzenlenen Salone Internazionale del Mobile İSALONİ 2019 Uluslararası Mobilya, Mobilya Aksesuarları, Aydınlatma, Ofis Mobilyaları ve Tasarım Fuarı ile eş zamanlı olarak planlanmıştır.

Söz konusu Ticaret heyeti programına katılım payı 599 Euro'dur. Katılım payına İstanbul- Milano-İstanbul ekonomi sınıfı (THY) uçak bileti, 3 gece konaklama (oda+kahvaltı), firmalarla ikili iş görüşmeleri, ikili iş görüşmeleri için gerekli olan bütün hizmetler, havalanı - otel - havaalanı transferler, her türlü tanıtım, ilan, basılı malzemeler dâhil, vize ücreti, yurt dışı çıkış harç bedelleri, oteldeki ekstra oda harcamaları ve diğer ekstra harcamalar hariç olacaktır.

Heyet programı "2011/1 sayılı Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği 'ne İlişkin Tebliğ" kapsamında değerlendirilecektir. Söz konusu ticaret heyetine katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda detayları verilen Akdeniz İhracatçı Birlikleri hesabına katılım ücretini yatırmaları, dekontla birlikte, ekte yer alan Katılımcı Şirket Bilgi Formu ve Katılımcı Şirket Talep Yazısı başvuru formunu doğru ve eksiksiz olarak doldurarak, en geç 8 Şubat 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar doldurup, Genel Sekreterliğimizin 0 324 325 41 42 numaralı fakslarına veya fadimecanturk@akib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Banka Bilgileri

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (USD Hesabı) Vakıfbank Mersin Şubesi

IBAN NO:TR40 0001 5001 5804 8000 9271 41

Bilgi için irtibat:

Fadime Şelardis CANTÜRK

Tel: 0324 325 37 37 (1131),

fadimecanturk@akib.org.tr

* Ödeme dekontları ulaştıktan sonra katılım kesinleşmekte olup, etkinlik kapsamında uçak biletleri kesildikten ve otel rezervasyonları yapıldıktan sonra katılımcıların katılımını iptal etmesi durumunda ücret iadesi yapılmayacaktır.

8 - 11 Nisan 2019

599 Euro

Son başvuru 1 Şubat 2019 Cuma

NOT: Salone Internazionale del Mobile İSALONİ 2019 fuarı ile eş zamanlı