Başkan Hiçyılmaz’dan Mevlid Kandili Mesajı

Anasayfa / Haberler / Başkanlık Haberleri

28.11.2017-11:29

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında tüm İslam dünyasının Mevlid Kandilini kutlayan Hiçyılmaz, “Yüce Yaratıcının insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi, Hz. Muhammed’in (S.A.S.) getirdiği mesajları anlamak, onun örnek ahlakını özümsemek hepimizin üzerine düşen bir görevdir” dedi.

Hiçyılmaz, “Kandiller, Müslümanlar için ulvi ve bir o kadar da müstesna zaman dilimlerinden biridir. Milletimiz, her yıl artan bir heyecanla Peygamberimizin dünyaya gelişini Mevlid Kandili olarak kutlamaktadır” diye konuştu.

Hiçyılmaz mesajını şöyle sürdürdü:

“Mevlid Kandili, Hz. Peygamberin doğumunu kutladığımız, onun insanlığa sunduğu değerleri anlayıp, yüce ahlakıyla güzelleştireceğimiz hayatımız için bir yenilenme zamanıdır. Bu anlamıyla Mevlid Kandilini, Peygamber Efendimizin insanlığa verdiği mesajları layıkıyla anlamak için önemli bir vesiledir. Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandilinin; birliğe, beraberliğe ve hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyor, odamız üyelerinin ve İslam âleminin kandilini kutluyorum.”