BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM’DAN ODAMIZA ZİYARET

Başbakan Binali Yıldırım partisinin İl Kadın Kolları Kongresine ve bazı açılış törenlerine katılmak üzere geldiği Kayseri'de, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy'u ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Başbakan Yıldırım'a ziyaretinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, milletvekilleri Taner Yıldız ve Cemil Çiçek ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da eşlik etti.

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Oda hizmet binasını da gezen heyet, ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.