Afrika Ekonomik Forumuna Davet

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin 03.01.2018 tarih ve 82 sayılı yazıda;

Tunus Cumhurbaşkanı’nın himayesinde, 16 - 17 Ocak 2018 tarihinde, Tunus’ta,  “Afrika Finansman Araçları” ile “Dünya Ekonomik Bloklarıyla İlişkilerinde Afrika Ülkeleri Arasındaki Koordinasyon” başlıkları altında, “Birinci Afrika Ekonomik Forumu” adlı bir etkinlik düzenleneceği belirtilmektedir.

Bahse konu etkinlik kapsamında, Afrikalı ve uluslararası ekonomik aktörler arasında ilişkileri güçlendirmek ve uluslararası şirketleri Afrika’ya yatırım yapmaya teşvik amacıyla, şirketler arası ortaklık ve ürünlerin sergilenmesi ve pazarlaması (B2B) imkanlarının da oluşturulacağı belirtmekte olup, etkinliğe ilişkin bilgiler ve Tunus Büyükelçiliğimiz tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize gönderilen mektup ilişkin detaylı bilgiyi  www.tobb.org.tr ‘’Hizmetler/ Uluslararası İş İmkanları – Ülke Duyuruları- Tunus’ adresinden ulaşabilirsiniz.

İlgililere duyurulur,